Састанак учесника пројекта “Дефинисање подручја директне примене резултата испитивања"

DSCF2922 1

Састанак учесника пројекта “Дефинисање подручја директне примене резултата испитивања”

У Београду је, 17.7.2013. у просторијама Привредне коморе Београда, одржан састанак учесника пројекта на тему “Дефинисање подручја директне примене резултата испитивања” који се односи на реализацију Упутства којим би се унифицирало подручје примене и границе важења добијених резултата на основу спроведених испитивања.

Циљ састанка је био, да се предложени текст Упутства, доради уз активно ангажовање учесника пројекта, који су својим искуственим предлозима И стучним мишљењима дали допринос употпуњавању предложеног текста.

Састанак је закључен ставом да је потребно формирати Стручну службу која би објединила стучњаке из области релевантних за реализацију пројекта, уз сарадњу са стручном службом Удружења, и на тај начин дефинисати коначну верзију предлога текста Упутства.

  • DSCF2913 1
  • DSCF2916 1
  • DSCF2919 1
  • DSCF2922 1

Стручни одбори

Стручни Одбори и Стручне Службе НУЗОП РС окупљају најистакнутије афирмисане стручњаке из науке, привреде и државне администрације

Опширније »

Едукације

Едукације се организују у циљу превентивног деловања и подизања техничког нивоа знања стручњака у области Заштите од пожара

Опширније »