Хвала грађанима Београда!

DSCF4065.jpg 1

Хвала грађанима Београда!

Национално удружење заштите од пожара Републике Србије је 13.6.2014. свечано уручило донацију МУП-у РС, Сектору за ванредне ситуације, Управи за ванредне ситуације града Београда, прикупљених током донаторске активности у оквиру националне кампање „Друштво отпорно на пожар“.

У донаторској активности су учествовали грађани Београда донирањем средстава прикупљених путем Инфостан уплатнице, као и компаније чланице НУЗОП РС. Прикупљена опрема намењена је ургентном збрињавању повређених грађана и ватрогасаца спасилаца од последица пожара, као и техничком унапређењу пословања и активности службе.

Компаније чланице НУЗОП РС, као донатори у кампањи, Knauf Insulation, MIT NS, Inza, Predstavništvo Metalind i Troing, исказали су своју спремност за реализацију постављених циљева кампање да се различитим активностима и програмима, утиче на успостављање система квалитета и афирмацију савременог приступа у области безбедности од пожара, и тиме подигне ниво безбедности од природних и руком изазваних катастрофа, у којима је ризик од пожара постављен као ризик број један чиме се дориноси очувању најзначајнијих вредности друштва, људских живота.

НУЗОП РС најављује наставак кампање и реализацију донаторских активности и у другим градовима земље – Нови Сад, Ниш и Крагујевац, руководећи се принципима друштвене одговорности и потребама друштва.

  • DSCF4083.jpg 1
  • DSCF4093.jpg 1
  • DSCF4081.jpg 1
  • DSCF4102.jpg 1
  • DSCF4065.jpg 1
  • DSCF4072.jpg 1

Стручни одбори

Стручни Одбори и Стручне Службе НУЗОП РС окупљају најистакнутије афирмисане стручњаке из науке, привреде и државне администрације

Опширније »

Едукације

Едукације се организују у циљу превентивног деловања и подизања техничког нивоа знања стручњака у области Заштите од пожара

Опширније »