НУЗОП РС НА ЕВРОПСКОМ КОНГРЕСУ ДИМНИЧАРА ESCHFOE 2014

_BKF0713.JPG 1

НУЗОП РС НА ЕВРОПСКОМ КОНГРЕСУ ДИМНИЧАРА ESCHFOE 2014

Национално удружење заштите од пожара Републике Србије – НУЗОП РС је учествовало на округлом столу Европског конгреса димничара ESCHFOE 2014 одржаног 29.8.2014. године у циљу представљања улоге, значаја и могућности развоја димичарства на националном нивоу у односу на ЕУ регулативу.

Скупу су, поред представника НУЗОП РС доц др Мирјане Лабан, присуствовали и представници ресорних министарстава, надлежних државаних институција, представници Европске федерације димничара ESCHFOE и представник Удружења димничара Србије као организатор конгреса.

Усвојен је заједнички став о потреби доношења подзаконских аката у циљу регулисања обављања димничарске делатности ослањајући се на европске нормативе чиме се обезбеђује заштита здравља људи, заштита од пожара, смањење загађења и енергетска ефикасност.

ЗАКЉУЧЦИ СА ОКРУГЛОГ СТОЛА

  • _BKF0688.JPG 1
  • _BKF0706.JPG 1
  • _BKF0713.JPG 1

Стручни одбори

Стручни Одбори и Стручне Службе НУЗОП РС окупљају најистакнутије афирмисане стручњаке из науке, привреде и државне администрације

Опширније »

Едукације

Едукације се организују у циљу превентивног деловања и подизања техничког нивоа знања стручњака у области Заштите од пожара

Опширније »