Ванредна скупштина, 8.5.2014.

Vanredna skupstina 8.5.2014 2

Ванредна скупштина, 8.5.2014.

Национално удружење заштите од пожара Републике Србије је 8.5.2014. године у Привредној комори Београда одржало Ванредну скупштину, на којој је представњен детаљан план активности и правци развоја за наредни период.

Ванредној скупштини су присутвовали чланови и оснивачи НУЗОП РС, који су изношењем својих конретних ставова и стручних мишљења, а у односу на конструктивно излагање по тачкама Агенде, дали допринос конретизацији изнетих прелога.

На Ванредној скупштини је једногласно  донета одлука о разрешењу и именовању новог члана УО. У односу на одлуку генреланог секретара удружења, господина Игора Ђурића, да своју функцију преда на располагање, председник удружења, господин Славиша Богуновић, ће у наредном пероиду именовати в.д. генералног секретара, који ће функцију обављати до Редовне годишње скупштине, заказане за крај октобра месеца.

  • Vanredna skupstina 8.5.2014 1
  • Vanredna skupstina 8.5.2014 2
  • Vanredna skupstina 8.5.2014 3

Стручни одбори

Стручни Одбори и Стручне Службе НУЗОП РС окупљају најистакнутије афирмисане стручњаке из науке, привреде и државне администрације

Опширније »

Едукације

Едукације се организују у циљу превентивног деловања и подизања техничког нивоа знања стручњака у области Заштите од пожара

Опширније »